خانه / آشپزی / طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی ، غذایی خوشمزه و شیک

طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی ، غذایی خوشمزه و شیک

طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی , آماده کردن مواد برای تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی :

طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی

نتال:طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی , اگه می خواین یه غذای خوشمزه برای خونوادتون درست کنین

یا در دورهمی ها از یه وعده ی غذایی شیک رو میز غذاتون قرار بدین..این غذا رو فراموش نکنین

در این بخش از آشپزی و در زیر مجموعه خوراک،اردور و پوره با شما خواهیم بود..

امیدواریم تا ادامه همراه ما باشید..

 

طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی

 

مواد لازم برای تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی :

بادنجان متوسط ۲ عدد…سیر ۲ حبه بزرگ …گوجه‌فرنگی بزرگ ۲ عدد…

جعفری تازه ساتوری‌شده ¼ پیمانه…روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری …نمک و فلفل به میزان لازم…

خرده نان ¾ پیمانه…پنیر پارمزان ½ پیمانه…آویشن خشک ½قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه اردور بادمجان شکم پر ایتالیایی :

فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.بادنجان ‌ها را

می‌شوییم و آنها را از طول نصف می‌کنیم.با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان ۶ برش

ایجاد می‌کنیم.گوجه‌فرنگی را به صورت لایه‌های نازک خرد می‌کنیم.درون برشها

را با برش‌های گوجه‌فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده‌شده و جعفری پر می‌کنیم.بادنجان‌های

پر شده را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و روی آنها روغن زیتون می‌ریزیم.آنها را به مدت ۳۰ دقیقه

داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان‌ها فرو کنیم، نرم شده باشند

و چنگال راحت در آن فرو رود. در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان،

آویشن، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط

می‌کنیم.سپس آنها را روی بادنجان ‌ها می‌ریزیم و باز آنها را داخل فر می‌گذاریم

تا لایه رویی آنها کمی قهوه‌ای شود.سپس آن را از فر خارج می‌کنیم و داغ، سرو می‌کنیم.

 

 

امیدواریم از این آموزش آشپزی و دستور آشپزی لذت برده باشید.

از دستور پخت خوراک،اردور و پوره که به صورت مطالب مشابه قرار داده شده نیز میتوانید استفاده کنید.

منبع: niksalehi.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *