خانه / آشپزی / رولت گوشت با پنیر چدار؛رولتی خوشمزه

رولت گوشت با پنیر چدار؛رولتی خوشمزه

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار , آماده کردن مواد برای تهیه رولت گوشت با پنیر چدار :

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار

نتال: طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار ,

در این بخش از آشپزی و در زیر مجموعه غذاهای گوشتی با شما خواهیم بود..

امیدواریم تا ادامه همراه ما باشید..

 

 

رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است.
این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود.

مواد اولیه :

آرد ۲۲۰ گرمبکینگ پودر ۳ قاشق چای خورینمک ۱/۴ قاشق چای خوریروغن (روغن جامد) ۱/۳ فنجانشیر ۳/۴ فنجانگوشت قرمز
(پخته و خرد شده) ۲۲۵ گرمپنیر چدار (رنده شده) ۳/۴ فنجان

 

طرز تهیه:

۱٫
داخل یک کاسه، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و روغن جامد خرد شده را اضافه کنید و
شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی سطح آرد ریخته قرار دهید و ۶ تا ۸ بار
ورز دهید و به شکل مستطیل ۲۵ در ۴۰ سانتیمتری در بیاورید و روی آن گوشت و پنیر را پراکنده
کنید.

۲٫
بعد مستطیل را لوله کنید و از عرض به ۱۵ تکه تقسیم کنید و هر کدام را از سمت برش
خورده داخل قالب مافین قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه
فارنهایت) داخل فر قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند و بعد گرم سرو کنید.

 

 

امیدواریم از این آموزش آشپزی و دستور آشپزی لذت برده باشید.

از دستور غذاهای گوشتی که به صورت مطالب مشابه قرار داده شده نیز میتوانید استفاده کنید.

منبع:persianv.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *