خانه / آشپزی / پلو با طعم هل و میخک یکی از غذاهای ساده و اصلی ایرانی

پلو با طعم هل و میخک یکی از غذاهای ساده و اصلی ایرانی

طرز تهیه پلو با طعم هل و میخک , آماده کردن مواد برای تهیه پلو با طعم هل و میخک:

طرز تهیه پلو با طعم هل و میخک

نتال: طرز تهیه پلو با طعم هل و میخک , پلوی ساده برنج یکی از غذاهای ساده و اصلی ایرانیان است که طعم و مزه آن به نوع و مرغوبیت برنج بستگی دارد. البته می توان پلو را با ادویه ها مخصوص طعم دار کرد. در این مطلب طرز تهیه پلوی میخک و هل را به شما آموزش می دهیم.

 

در این بخش از آشپزی و در زیر مجموعه پلو و چلو با شما خواهیم بود..

امیدواریم تا ادامه همراه ما باشید..

 

مواد لازم برای پلو با طعم هل و میخک:

برنج 200 گرم یا یک پیمانه…آب مرغ 3 قاشق سوپ خوری…

هل 4 عدد…میخک 2 عدد…نمک نصف قاشق چای خوری…

زعفران ساییده شده یک چهارم قاشق چای خوری…آب 2 پیمانه

پلو با طعم هل و میخک

 

طرز تهیه پلو با طعم هل و میخک:

۱٫

برنج را به روش معمول همراه مقداری نمک چند ساعت در آب خیس کنید؛

سپس آب مرغ را در کاسه کوچکی بریزید

و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.

۲٫

پس از آن هل و میخک را به صورت درسته اضافه کنید

و یک دقیقه حرارت دهید.

۳٫

برنج خیس شده را همراه 2 پیمانه آب،

زعفران و طعم دهنده ها (هل و میخک) و همچنین درصورت نیاز نمک،

داخل قابلمه ای بریزید و بعد از اضافه کردن کمی روغن،

روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید و بالاخره تمام شود.

دم کنی را روی قابلمه بگذارید و مدت یک ساعت برنج را دم کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد پلوی ساده:

پلوی ساده جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
پلوی ساده را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

 

پلو با طعم هل و میخک

منبع:topnaz.com

 

امیدواریم از این آموزش آشپزی و دستور آشپزی لذت برده باشید.

از دستور پخت پلو و چلو که به صورت مطالب مشابه قرار داده شده نیز میتوانید استفاده کنید.