خانه / خانه داری / نحوه درست کردن محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات

نحوه درست کردن محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات

تهیه محلول ضدعفونی کننده

تهیه محلول ضدعفونی کننده , به گیاهان خوراکی معمولاً سبز رنگ که در تهیه خوراکها، دسرها و سایر خوردنی‌ها به کار می‌رود، سبزی می‌گویند.
از سبزی‌ها در پخت برخی غذاها مثل:
قورمه‌سبزی، انواع کوفته، انواع کوکو و انواع آش و هم چنین تهیه انواع ترشی استفاده می‌شود.
در ایران و برخی کشورهای دیگر، برخی از سبزی‌ها بصورت خام و در قالب دسر همراه غذا مصرف می‌شود.

 

 

مراحل تهیه محلول ضدعفونی کننده

  • چند قاشقجوش شیرینرا داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود.
  • سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید.

 

  • باید محلول را با یک برس به میوه‌ها یاسبزیجاتبکشید.
  • در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آنمیوه و سبزیجاترا با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آن‌ها باقی نماند.

 

 

منبع:persianv.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *