خانه / سلامت و روانشناسی / تغذیه و سلامت / نقش تغذیه در حفظ سلامت دوران میانسالی

نقش تغذیه در حفظ سلامت دوران میانسالی

تغذیه مناسب و سالم در دوران میانسالی می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها به شما کمک بزرگی کند. شما می توانید با تغییر تفکرتان و هم چنین با رعایت یک رژیم غذایی سالم، دوره میانسالی سالمی را سپری نمایید و از زوال عقل پیشگیری کنید.

دکتر خدادادی، متخصص طب سنتی در این برنامه با اشاره به عنوان برنامه ” تغذیه و سلامتی در قرآن”، گفت: صهیونیست‌ها با ارائه فرهنگ نادرست غذایی در جهان برای نابودی نوع بشر تلاش می‌کنند و برای رسیدن به این هدف از هیچ جنایتی خودداری نمی‌کنند تا بتوانند با کشتار انسان‌های روی زمین تمام ثروت‌ها را به خود اختصاص دهند.
وی با اظهار تأسف از بی‌توجهی بسیاری از مسلمانان به غذا و انتخاب آن از روی تبلیغات تجاری، افزود: عدم درک صحیح این کتاب آسمانی و جایگزینی تعصب به جای استفاده اصولی از مبنای قرآن باعث به مخاطره افتادن سلامت انسان‌ها شده است.
وی غذای طیب را غذای عاری از مواد حرام عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بسیاری از مردم از سوسیس و کالباس استفاده می‌کنند اما نمی‌دانند مواد اولیه آنها از خمیرمرغ یا همان مرغ درسته چرخ شده، تهیه شده است که موجب از بین رفتن پاکی یا همان طیب بودن آن شده است.


خدادادی افزایش بسیاری از بیماری‌ها در میانسالی را حاصل عدم توجه به غذا و پرهیز از مصرف غذای ناسالم دانست و خاطرنشان کرد: تولید و توزیع غذاهای تراریخته به وسیله صهیونیست و ورود این کالاها به ایران بیانگر خرید و فروش این مواد در کشور و از بین رفتن سلامت جامعه است.
وی با بیان اینکه اگرغذای طیب نخوریم؛ افکار و عملکرد مناسبی نیز نخواهیم داشت، افزود: صهیونیست‌ها قصد دارند تا با ساخت و عرضه این محصولات غذایی به مسلمانان آنان را از دین خارج کرده و با افزایش بیماری‌های صعب‌العلاج زمینه را برای از بین بردن این گروه از روی زمین فراهم کنند.
وی بیان کرد: اگر می‌خواهید دوره میانسالی سالمی را سپری کنید لازم است که در ابتدا تفکر خود را تغییر داده و در نهایت با تغییر در تغذیه خود و مصرف غذای طیب از زائل شدن عقل جلوگیری کنید.

 

منبع:www.hidoctor.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *