خانه / آشپزی / طرز تهیه پاته گوشت ؛ غذایی شیک و باکلاس برای مهمانی ها

طرز تهیه پاته گوشت ؛ غذایی شیک و باکلاس برای مهمانی ها

طرز تهیه پاته گوشت ؛ غذایی شیک و باکلاس برای مهمانی ها

طرز تهیه پاته گوشت

نتال: طرز تهیه پاته گوشت , از این دستور غذایی میتونین در مهمانی ها و دورهمی های

خودتون استفاده کنین.یه پاته خوشمزه و شیک و بسیار مقوی.

در این بخش از آشپزی و در زیر مجموعه پاته و املت با شما خواهیم بود..

امیدواریم تا ادامه همراه ما باشید..

پاته گوشت غذایی شیک برای دورهمی

مواد لازم برای تهیه پاته گوشت :

گوشت ۱ کیلو

سیب زمینی ۵ عدد

تخم مرغ پخته شده ۳ عدد

کره ۱۵۰ گرم

شیر ۱ پیمانه

پیاز رنده شده ۵ قاشق غذاخوری

مغز نان باگت ۱ پیمانه

پنیر پیتزا به مقدار لازم

پودر سیر به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پاته گوشت :

مغز نان را با شیر مخلوط کنید. گوشت را ریز ریز خرد کرده و با پیاز،

نمک، فلفل و پودر سیر بپزید. سیب زمینی را نیز ریز ریز خلال کرده و سرخ کنید.

ظرف تفلون را چرب کرده، مغز نان کف قابلمه ریخته و گوشت را روی آن بریزید.

کره را ورقه ورقه کرده، روی گوشت را بپوشانید. سیب زمینی را روی گوشت و جعفری را هم روی آن بریزید.

تخم مرغ را روی جعفری رنده کنید. مقداری از آب گوشت را از صافی رد کرده،

روی تخم مرغ بریزید در فر قرار دهید تا خوب بپزد. در آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید

و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

 

امیدواریم از این آموزش آشپزی و دستور آشپزی لذت برده باشید.

از دستور پخت پاته و املت که به صورت مطالب مشابه قرار داده شده نیز میتوانید استفاده کنید.

منبع:fardanews.com